Luhatjet në kursin e këmbimit/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja..

4187
0

Sot, më 06 qershor 2024, dollari amerikan blihet me 91.8 lekë dhe shitet me 92.7 lekë.

Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 102.6 lekë, ndërsa në shitje me 103.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.1 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 66.9 lekë, ndërsa në shitje me 67.7 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: