Lu reciton shqip “Gjuha jonë sa e mirë”…ambasada amerikane “sfidon” shqiptarët

437
0

Sot është Dita Ndërkombëtare e Poezisë dhe punonjësit e ambasadës amerikane në Tiranë kanë zgjedhur të recitojnë poezi nga disa poetë të njohur kombëtar.

“Ne po e festojmë duke recituar vargje prej disa nga poetëve më të njohur të Shqipërisë. A mund ti gjeni titujt e poezive dhe emrat e poetëve?”, shkruan ambasada duke inkurajuar kështu ndjekësit të njohin më shumë poetët shqiptarë.