Lotaria amerikane, vjen njoftimi i rendesishem nga Departamenti Amerikan i Shtetit

2694
0

Ne profilin zyrtar te Departamentit Amerikan te Shtetit ne Twitter u njoftua se diten e sotme dalin emrat fitues te DV 2022 si dhe menyren si te kontrolloni nese jeni fitues.

Nga ora 6:00 e pasdites e shtunë, (ora lokale e Shqiperise) ju mund te kontrolloni nese jeni fitues i programit DV- Lottery 2022.

‘Ju duhet te keni numrin tuaj te konfirmimit per te kontrolluar nese jeni fitues i DV Program. Shkoni ne adresen dvprogram.state.gov duke nisur nga data 8 Maj, ora 6:00 e pasdites’ thuhet ne njoftim

Gjithashtu percjell shqiptari.net, ne njoftimin zyrtar thuhet se ju duhet te ruani numrin tuaj te konfirmimit per te kontrolluar emrat fitues deri ne date 30 Shtator 2022. Ambasada nuk e statuin e fituesit si dhe nuk jep numer konfirmimi.

Nese keni humbur kodin e konfirmimit mund ta rekuperoni ate duke futur te dhenat e tij bashke me emailin e perdorur gjate regjistrimit tek linku Forgot Confirmation Number

Per pyetje dhe paqartesi na ndiqni ne Facebook ne faqen Llotaria Amerikane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.