Lotaria amerikane/ Si te kontrolloni hap pas hapi nese jeni fitues

4818
0

Ne fillim shkojme ne adresen https://dvprogram.state.gov/ me pas shtypm butoni Check Status dhe me pas Continue

Plotesojme te dhenat tona me nr confirmimi, mbiemer, vitin e lindjes dhe kodin qe shfaqet ne kuti dhe me pas shtypim Submit.

Prisni qe te shfaqet rezultati nese jeni apo jo fitues. HAS BEEN SELECTED eshte pergjigja qe ju jeni fitues. Nese nuk del rezultati provojeni perseri nga e para duke futur sakte te dhenat tuaja.

Nese nuk e keni ruajtur “confirmation number” qe moret gjate aplikimit, ka nje menyre per ta rikuperuar. Klikoni “forgot confirmation number” poshte vendit ku kerkohet te vendoset ky numer (si ne foto). Do te hapet nje forme e re ku pervec gjeneraliteteve do t’ju kerkohet emaili. Sigurohuni te vendosni adresen e emailit te cilen keni dhene gjate aplikimit vitin e kaluar – perndryshe nuk ka menyre tjeter ri-marrje per “confirmation number’…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.