Lotaria amerikane, ja kushtet dhe rregullat e plota per kete vit (Shqip)

397
0

Duke nisur nga data 6 tetor 2021, ora 18:00 me oren lokale te Shqiperise, te gjithe shqiptaret mund te aplikojne për Lotarinë Amerikane. Aplikimet do të mbyllen në 9 nëntor.

Të interesuarit duhet të jenë të pajisur me pasaportë , rregull ky që është futur në fuqi prej dy vitesh, pasi aplikimi nuk mund të bëhet vetëm me kartë identiteti.

Për tu njohur me kushtet dhe rregulla e plota të Lotarise amerikane vizitoni linkun:https://al.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/140/DV-2023-Instructions-ALB.pdf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.