Lotaria Amerikane, ambasada bën një sqarim për të gjithë shqiptarët: Plotësimi bëhet..

530
0

Për të aplikuar për Lotarinë Amerikane keni ende kohë, por për plotësimin e saj duhet të tregoheni të kujdesshëm. Në një postim në Facebook, ambasada amerikane në Tiranë ka bërë një tjetër këshillë për plotësimin e lotarisë

Në faqen zyrtare të ambasadës, është evidentuar fakti se lotaria është falas dhe nuk ka asnjë pagesë për dërgimin e formularit të aplikimit.

Ja postimi i plotë i ambasadës:

| #këshillaeditës | Lotaria Amerikane është FALAS dhe nuk ka asnjë pagesë për të dërguar formularin tuaj të aplikimit. Plotësoni aplikimin tuaj në dvlottery.state.gov, thuhet ne njoftimin

Megjithate nese ju nuk jeni ne gjendje që ta plotesoni vetë formularin apo doni siguri qe formulari juaj eshte ploteusar sic duhet ne menyre qe mos te skualifikoheni gjate perzgjedhjes, ju mund ta asistoheni nepermjet ndonje eksperti apo ne ndonje pike aplikimesh prane qytetit tuaj gjithmone duke qene te kujdeshem.
Sigurisht qe aplikimi eshte falas nese behet vetë por kjo s do te thote qe nese ju kerkoni te asistoheni nga dikush, ai tjua beje falas. Cdo sherbim ka kostot dhe kohen e tij dhe i tille eshte sherbimi qe kryhet nga faqja e njohur e aplikimeve per llotarine amerikane www.llotariaamerikane.com
Prej vitesh tashme, shume prej shqiptareve ia kane besuar aplikimin e tyre, duke i derguar te dhenat ne faqen e tyre te internetit dhe me pas ato i kane hedhur ne faqen zyrtare ku behet aplikimi pasi i kane kontrolluar dhe korigjuar ne shumicen e rasteve, duke i kthyer edhe mbrapsht ne disa raste, sidomos fotot apo edhe te dhenat e tjera te aplikantit kryesor apo familjareve te tyre.

Shume prej nesh mezi e presin kete dite dhe e rendesishme eshte qe aplikimi te bëhet mire dhe ne fund urojme te kemi fat!