Lot në dasëm! Dhëndri thërret një vajzë tjetër në altar dhe i shpreh dashurinë në sy të nuses. Ja çfarë ndodhi

4090
0

Dita e dasmës është dita më e rëndësishme. Nuk është e lehtë të gjesh dikë për të ndarë pjesën tjetër të jetës tënde. Por kur e gjejmë atë, sigurisht që nuk e lejojmë atë të na shpëtojë nga duart.

Gjithkush dëshiron që dita e tij e dasmës të jetë e veçantë. Jefferson qëndroi në altar dhe bëri diçka që askush nuk e priste dhe që bëri që Jessica, nusja të qante.

Çdo gjë ishte e përsosur, nusja ishte e bukur, lulet ishin të mrekullueshme, mysafirët ishin në kishë: nuk duhej dhe shumë minuta nga “po”-ja.

Papritmas, dhëndri i njoftoi të gjithë se ai donte një tjetër vajzë tjetër që të ngjitej me të në altar. Dhe nusja shpërtheu në lot.

Jefferson donte gjithashtu vajzën e Jessica-s, një vajzë 8-vjeçare, pranë tyre. Ajo kurrë nuk e kishte takuar babanë e saj dhe Jefferson ishte i vetmi baba që ajo kishte njohur. Madje ajo ishte e kënaqur që mami kishte gjetur një njeri me të cilin të jetonte përgjithmonë.

“Nëse unë mund t’i kërkoj Perëndisë diçka, do të kërkoj një vajzë si ti. Unë do të isha babai më i lumtur në botë”, tha ai.

Giovanna e vogël ishte e ngazëllyer dhe filloi të qante, ashtu si nëna e saj. Ai, duke marrë duart e saj të vogla, i dha asaj premtimin për të qenë gjithmonë pranë saj dhe nënës së saj.

“Unë ju premtoj juve dashuri dhe mbrojtje, kështu që asgjë e keqe nuk mund t’ju ndodhë kurrë”, vijoi dhëndri. Mami i vajzës së vogël ishte padyshim shumë e lumtur me këtë gjest.

Gjithkush kishte lot në sytë e tyre. Një nënë nuk mund të marrë një surprizë më të bukur nga njeriu që do t’i premtojë dashuri të përjetshme.

Një fëmijë nuk mund të kërkonte një baba më të mirë se Jefferson, i cili ka qenë në gjendje të prekë zemrat e të gjithëve me një gjest plot dashuri!