4 pergjigje te ndryshme per Llotarine amerikane. Ja si te veproni..

2017
0

Me date 15 Maj 2018 dolen pergjigjet e Llotarise amerikane Dv-2019. Shume prej nesh kane kontrolluar pergjigjet e llotarise amerikane nepermjet numrit te tyre konfirmimit. Disa jane nxituar qe ne oret e para, disa kane pritur ne ditet ne vazhdim. Kemi verejtur se pervec pergjigjeve pozitive apo ato negative, ka pasur dhe probleme te tjera si cdo vit, si mos pranim te kodit te konfirmimit apo session timed out.

Shume prej jush kane pyetur si te veprojme. Ja shpjegimet per secilen pergjigje.

Kjo foto tregon qe aplikanti nuk eshte zgjedhur fitues.

Kjo foto tregon se aplikanti duhet ti hedhe te dhenat perseri pasi eshte vonuar ne kontrollin e pergjigjes ose sistemi ka pasur problem ne kohen qe eshte kontrollohej pergjigja

Kur thote: “The information entered is not valid”, atëhere

1. Confirmation Number  nuk eshte vendosur sakte – sugjerohet copy-paste
2. Mund te keni aplikuar para dt.18 Tetor 2018 aplikime te cilat u anulluan.

Dhe pergjigja e shumepritur kur jeni fitues.