Lotaria Amerikane, ja pse shqiptarët nuk po i shikojnë dot emrat fitues

4231
0

Departamenti i Shtetit njoftoi se se ata që kanë aplikuar do të njihen me përgjigjen e saj.

Aq i madh ka qënë numri i personave që kanë kontrolluar për përgjigjen on-line, saqë ka rënë serveri në faqen zyrtare.

Sipas Departamentit te Shtetit, Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur, për mënyrën se si do të aplikojnë për veten e tyre si dhe për anëtarët e tyre të familjes.

Gjatë 5 viteve të fundit numri i aplikantëve shqiptarë për llotarinë amerikane ka kaluar cdo rekord të imagjinueshëm.

Provoni perseri te kontrolloni pergjigjen https://dvprogram.state.gov/ESC/Default.aspx

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.