“Liridona pa gjithe skemen para se të vritej” gazetari njerr detaje te reja: Naimi ndaloi makinën dhe liroi sediljen e shoferit për vrasësin..

140
0

Gazetari Vehbi Kajtazi ka sjellë detaje të reja në lidhje me vrasjen e Liridona Ademajt. Sipas tij, Liridona ka parë gjithçka para se të ekzekutohej, duke përfshirë momentin kur bashkëshorti i saj ka liruar sediljen e shoferit për vrasësin. Detaje të tjera të rënda përshkruajnë një skenë të qëndrueshme, ku autori i dyshuar, Granit Plava, dal nga makinë e tij për të ekzekutuar Liridonën para syve të bashkëshortit të saj.

Pasi bashkëshorti i Liridonës ndaloi makinën, Plava u afrohet dhe liron sediljen e shoferit për të ekzekutuar viktimën. Kjo skenë e dhimbshme është dëshmuar nga gazetari Vehbi Kajtazi, duke zbuluar një histori të dhimbshme tradhtie dhe vrasjeje.

Në një tjetër zhvillim, Naim Murseli është identifikuar si personi i parë që është arrestuar në lidhje me rastin. Gazetari raporton se policia ka pasur dyshime të mëdha për gënjeshtërinë e tij gjatë intervistës fillestare. Ndërkohë, dyshimet për implikimin e tij në zhdukjen e telefoni të tij dhe të bashkëshortes së tij janë bërë më të forta, me autoritetet që kanë kërkuar ndihmë nga kompania Apple për të gjurmuar ato.

Gazetari gjithashtu raporton se në natën e krimit, Naim Murseli dhe Kushtrim Kokalla kanë shkuar në një hotel bashkë dhe kanë qëndruar në një dhomë. Kokalla tregon se Murseli e konsideroi vrasjen si një punë të kryer, duke thënë “u krye edhe kjo punë, u çlirova”. Ndërkohë, Granit Plava ka komunikuar me Kokallën dhe e ka thirrur atë në një club natë.

Rasti vijon të shqetësojë opinionin publik, ndërsa autoritetet po vazhdojnë hetimet dhe përpjekjet për të gjetur të gjithë të përfshirët në këtë akt të dhunshëm.