Kësaj nëne iu tha se foshnja e saj lindi e vdekur, nuk e mori guximin ta shikonte, 35 vjet më vonë, pyetja e një të huaji në Facebook e shokon atë!

1325
0

Një grua në Spanjë kishte qenë gjithmonë e dyshimtë që kur mjeku i saj i kishte thënë asaj se ajo kishte lindur një foshnje të vdekur por ajo kurrë nuk e kishte pare fytyren e foshnjes. Kane kaluar tre dekada, kur një ditë “një i huaj” e kontaktoi atë per ti bere nje pyetje.

Kur Esperanza Regalado nga Ishujt Kanarie të Spanjës ishte gati për të lindur, ajo shkoi në një spital privat, Felipe Coello de Santa Cruz, ku mjeku i saj i tha se do te lindte përmes C-seksionit dhe i beri anestezine. Kur u zgjua, mjeku i tha asaj se djali i saj kishte vdekur, siç raportohet nga gazeta La Provincia.

Kur Regalado kërkoi dokumentet për varrosjen e djalit të saj, asaj iu tha se çdo gjë tashmë ishte marrë me kujdes. Për më tepër, ajo nuk arriti të shihte fëmijën e saj para varrimit. Kjo gjë tërhoqi pikëpyetje në mendjen e Regalados. Ajo ishte e dyshimtë per kete.Në fakt, foshnja e saj ishte vjedhur nga mjeku.

Regalado ishte 20 vjeç në atë kohë dhe nuk e dinte se e vërteta do të bëhej e njohur në të ardhmen.

Më 4 korrik 2014, 35 vjet më vonë, një burrë me emrin Karlos Santana e shtoi atë si mik në Facebook per te kontaktuar me te.
Pyetja e parë që Santana kërkoi nga Regalado e bëri atë të rrëzohej.

“A keni lindur ndonjehere nje femije te vdekur? Ai femije jam une, “tha Santana për Regalado.
Regalado u trondit aq shumë nga zbulimi i papritur që djali i saj ishte gjallë dhe mirë.

Doli se Santana po shikonte nëpër disa dokumente të vjetra familjare në shtëpinë e tij në Las Palmas de Gran Canaria, kur ai pa një kopje të kartës së identitetit të një gruaje.

Diçka brenda tij e bëri të vendosë ta ruante letrën. Më vonë ai filloi të hetojë historinë e kësaj gruaje ,e cila doli të ishte nena e tij biologjike.

Pas bashkimit me nënën e tij, Santana mësoi se ai nuk ishte i vetmi fëmijë. Ai në fakt ka pesë vëllezër.

 

Ata që lexonin tregimin ishin mjaft të tronditur nga fakti se si foshnja e një gruaje mund të vidhej nga një mjek profesionist.
“Sa keq, të mashtrohemi per kaq shumë vite”.-komentoi nje perdorues interneti.

Një tjetër shkroi: “Më vjen keq për ty.Kjo ndodhi sepse disa njerëz janë të gatshëm të lëndojnë të tjerët vetëm për para “.
Shumë netizene të tjerë përgëzuan nënën dhe djalin per ribashkimin e tyre dhe u kërkoi atyre që të kompensonin të gjithë atë kohë të humbur.

Jo vetëm që Regalado u bashkua me djalin e saj të humbur, por mësoi se djali i saj ka fëmijë. Regalado u ftua në Gran Canaria në ishujt Kanarie të Spanjës, ku jeton Santana. Atje, ajo takoi mbesen e saj , diçka që ajo kurrë nuk e imagjinonte të ishte e mundur

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/