Lekundje e forte gjate natës

2609
0

Nje lekundje e forte u shenua gjate nates, rreth ores 2:18 me epiqender 6 km ne veri te Shijakut.

Lekundja ishte me magnitude 4,5 dhe u ndie edhe ne Tirane por shpresojme qe mos te ket pasur pasoja. Pervec kesaj lekundjeje, ka pasur gjate nates edhe lekundje te tjera te nje niveli te ulet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.