Lajmi qe te gjithe shqiptaret prisnin, ja data kur do te hapen restorantet dhe baret ne vendin tone

611
0

Qeveria ka marre vendimin per hapjen e bareve dhe restoranteve ne Shqiperi duke treguar se ato do te hapen me date 18 Maj por do te kete diisa kushte.

Sipas urdherit te qeverise, hapja e ketyre bizneseve do te lejohet deri ne oren 17:30 po ashtu nuk do te ofrohet sherbim brenda ne ambjente te mbyllura te lokaleve.

Kamarieret dhe stafi do te sherbejne vetem nese ka ambjente te jashtme.

Duke qene se ishin te parat qe u mbyllen, plani per rihapjen e tyre eshte u shty pasi konsiderohen ke rrezikshmeri te larte per perhapjen e koronavirusit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.