Ky është fshati ideal për t’u ruajtur nga tërmeti

524
0

Ky është një fshat i ndërtuar në vendet skandinave dhe është mjaft i pëlqyer nga banorët për shkak të karakteristikave të tij të vecanta.

Vendet Skadinave janë të njohur për ekonomitë e tyre të zhvilluara dhe kanë luksin të projektojnë dhe ndërtojnë vepra të tilla.

Por, ky fshat, në kohën  kur shqiptarët nuk po gjejnë qetësi të plotë prej tërmeteve, ka tërhequr jo pak vëmendje dhe është shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale.

Një fshat i tillë është konsideruar si një shans i artë për të jetuar i qetë në rast të ndonjë tërmeti si ai i 26 nëntorit në Shqipëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.