Shkruajtën se ishte e lidhur me Gent Cakajn, vajza e Linda Rames fiton gjyqin me 7 portalet

2021
0

Rea Xhillari ka fituar sot gjyqin me 7 mediat online pas artikujve të publikuar prej tyre.

Në këto artikuj thuhej se vajza e Linda Rames ishte në një lidhje bashkëjetese me Ministrin në Detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj. 

Sipas këtij vendimi, 7 portalet duhet t’i paguajnë Rea Xhillarit një dëmshpërblim prej 100 000 lekë si dhe të heqin nga portalet e tyre lajmin e rremë dhe ta zëvendësojnë me një lajm përgënjeshtrues gjithashtu të publikojnë në faqe këtë vendim gjyqësor si dhe t’i pagëuajë paditëses 1/7 e shpenzimeve gjyqësore. .

Portalet e paditura nga vajza e Linda Ramës janë Syri.net, Standard.al, faxweb.al, telegraf.al, boldnews.al, 360gradë.al, dhe joq.al.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.