Kursi i këmbimit/ Si u mbyll kjo javë për valutat e huaja?

124
0

Dollari amerikan duket i qëndrueshëm këtë mëngjes teksa është blerë sot me 92.1 lekë dhe është shitur me 93.1 lekë nga një ditë më parë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane duket relativisht konstante teksa është blerë sot me 100.1 lekë dhe është shitur me 100.7 lekë nga dita e djeshme.

Franga zvicerane është dobësuar këtë të premte duke u blerë sot me 101.2 lekë dhe është shitur me 102.2 lekë në raport me dje.

Paundi britanik referuar tregut të brendshëm valutor blihet sot me 116.2 lekë dhe shitet me 117.1 lekë.