Kursi i këmbimit për ditën e sotme/ Çfarë po ndodh me euron dhe dollarin?

2871
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.8 lekë dhe do shitet me 95.8 lekë.

Euro do blihet me 102.1 lekë dhe do shitet me 102.9 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 104 lekë dhe do shitet me 105 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119 lekë dhe do shitet 120 lekë.