Kursi i kembimit/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro diten e sotme

299
0

Ne kursin e kembiit vendas, sot një dollar amerikan do blihet me 92.9 lekë dhe do të shitet me 94.2 lekë.

Euro do blihet me 102.7 lekë dhe do shitet me 104 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 110 lekë dhe do shitet me 111.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 117.9 lekë dhe do shitet me 119.3 lekë.