Kursi i kembimit, ja cfarë ndodhi me Euron dhe Dollarin diten e sotme

31
0

Dollari amerikan është blerë këtë të shtune, 22 Tetor me 118.5 lekë dhe është shitur me 119.7 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar forcim.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 116.8 lekë dhe shitet me 117.4 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Paundi britanik sot blihet me 132.8 lekë dhe shitet me 134,2 lekë, duke treguar forcim.