Kur nusja mendoi se ceremonia mbaroi, burri i kërkon të kthehet dhe të shikojë lart. Ajo shpërthen në lot kur pa se çfarë ndodhi aty..

784
0

Në cdo shkollë, të gjithë nxënësit kanë një mësues të preferuar, atë që i ndihmoi ata në rrugën e rritjes, më njerëzorin, ai që do të mbetet në zemër për një jetë.

Ka nga ata mësues që e bëjnë punën e tyre me gjithë shpirt.

Liz është një mësuese që e do punën e saj dhe e bën atë jo vetëm me profesionalizëm të madh, por me pasion. Dhe po ashtu ajo i do nxënësit e saj, është e shqetësuar që ata jo vetëm të mësojnë, por të qëndrojnë të qetë, të rriten të shëndetshëm.

E gjithë kjo është përftuar nga ana e nxënësve dhe Liz më shumë gjasa do të jetë një nga ata mësuese që kujtohet gjatë gjithë jetës, ata do të kujtojnë atë gjithmonë me respekt, admirim dhe dashuri.

Liz jep mësim në një shkollë kërcimi në Angli dhe kur ajo i komunikoi nxënësve të saj se kishte vendosur të martohej, ata u lumturuan shumë.

Dhe dita e dasmës më në fund arrin. Gjatë ceremonisë, në momentin menjëherë pas shkëmbimit të unazave, Liz dëgjon një zhurmë që vjen nga tavolinat e mysafirëve.

E hutuar, nusja shikon Ollien, burrin e saj i cili është duke buzëqeshur dhe e fton që të kthehet e të shikojë lart.

E befasuar dhe e prekur Liz sheh katin e lartë, ku duken të gjithë nxënësit e saj të cilët morën pjesë në ceremony.

Ollie-n, duke e njohur lidhjen e veçantë midis Liz dhe nxënësve të saj, i kishte kontaktuar ata për t’i bërë asaj një surprizë.

Një surprizë e suksesshme siç tregohet në videon më poshtë! /Përshtati: ShkodraNews