Kthehet në shtëpinë e tij pas 2 vitesh por vë duart në kokë, pronari i shtepise zbulon çfarë i kishte bërë qiramarrësi

1323
0

Shpesh here ndodh qe mos ta gjesh shtepinë ashtu sic ia ke dorezuar qiramarresit.

Por pronarit te kesaj shtepie i ka ikur mendja kur ka pare te tijen. Prej dy vitesh e perdornin persona te tjere dhe thote se shtëpia ishte në gjendje pothuaj perfekte pasi e kishte rinovuar pasi i ati ia kishte trashëguar, kur e la ne dorezim.

Por ai u çudit kur qiramarrësit e tij u larguar krejt papritmas nga shtëpia pas dy vitesh.

Pasi ata u larguan zotëria kishte shkuar për të parë gjendjen e shtëpisë. ‘Ishte krejtësisht e shkatërruar”, tha ai.

Përmes fotove shihet qartë gjendja e mjerueshme e shtëpisë. Ushqime të mykura, qese dhe kuti me mbeturina ishin të hedhura kudo nëpër shtëpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.