KRAHASIMI- Çmimi i naftës në Shqipëri arrin kulmin, por shikoni sa paguajne vendet e tjera të rajonit dhe botë

51
0

Nje tabelë krahasuese të çmimit të naftës në Shqipëri me ato të rajonit dhe të botës. Kur në Shqipëri çmimi është rritur 2 herë, brenda 2 ditëve, e ka kapur 230 lekë ose 1.9 euro për liter, duket se e njëjta situatë nuk është në botë.

DIFERENCA E ÇMIMEVE:

Shqipëri- SHBA 230 lekë me 1 dollarë për litër

Shqipëri -Kiev 230 lekë me 1 euro për litër

Shqipëri- Manchester 230 lekë me 1.36 paund për litër

Shqipëri- Londër 230 lekë me 1.54 paund për litër

Shqipëri-Bologna 230 lekë me 1.81 euro për litër

Shqipëri- Gjermani 230 lekë me 1.93-2.2 euro (në varësi të landit) për litër

Shqipëri- Francë 230 lekë me 1.8 euro për litër

Shqipëri- Athinë 230 lekë me 1.6 euro për litër

Shqipëri- Maqedoni e Veriut 230 lekë me 160 lekë për litër

Shqipëri-Zvicër 230 lekë me 1.3 euro për litër

Shqipëri-Kosovë 230 lekë me 1.52 euro për litër

Danimarkë- 1.9 euro

Me naftën që në Shqipiëri shitet me 1.9 euro për liter, kemi konkurrencë vetëm me Bolonjën dhe me Gjermaninë, ndërsa të gjithë të tjerët mesa duket janë më të “vafër” se ne, madje dhe Amerika.

k.m/dosja.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.