Konvertimi i patentave shqiptare ne Itali, vendimi botohet në Fletoren Zyrtare (Detajet)

1856
0

Patentat shqiptare do te njihen zyrtarisht në Itali, dhe ato italiane ne Shqiperi. Pas marrëveshjes mes dy shteteve, tashmë vendimi është botuar sot në Fletoren Zyrtare.

Me këtë vendim, të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë marrë një leje drejtimi në Shqipëri dhe që vizitojnë shtetin italian ose punojnë, do të kryejnë konvertimin e patentës pa patur nevojë për prova teorike dhe praktike.

Marrëveshja është në fuqi për 5 vite, ndërsa më pas palët do të rikthehen për rinovim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.