Kontrolloni veten për parazitë dhe kancer thjesht duke pare qafën tuaj!

985
0

Parazitët janë një makth; jo vetëm që janë të tmerrshëm, por gjithashtu shkaktojnë probleme masive shëndetësore. Fatmirësisht, ekziston një mënyrë më e lehtë për të përcaktuar nëse mund të keni parazitë.

Parazitët nuk janë gjëja e vetme që ne duhet të shqetësohemi sot. Në fakt, kanceri është përmendur shpesh si një sëmundje parazitare për shkak të asaj se sa shpejt përhapet. Kanceri ka goditur jetën e miliona njerëzve dhe trajtimi i kancerit është edhe më i keq sesa vetë sëmundja. Shumë studiues dhe mjekë pohojnë se është kimioterapia që po vret njerëz, jo kanceri.

Ju seriozisht nuk mund t’i besoni industrisë moderne mjekësore. Kompanitë farmaceutike po përpiqen vetëm për të fituar para kur na trajtojnë.

Nyjet limfatike janë në thelb qendra e kontrollit të sistemit imunitar. Ne mund t’i përdorim ato për të përcaktuar kur shëndeti ynë mund të jetë në rrezik sepse ato fryhen kur ato vihen në punë. Ata prodhojnë qelizat e bardha të gjakut që na nevojiten për të luftuar infeksionet. Ju mund të përcaktoni nëse jeni apo jo të infektuar me parazitet ose kancer duke ekzaminuar nyjet limfatike. Kur diçka është e gabuar ata bëhen të përflakur dhe të fryrë. Ju gjithashtu mund të ndjeni një dhimbje prej tyre kur jeni të sëmurë.

Një përplasje në qafën tuaj, prapa veshit tuaj ose diku tjetër mund të tregojë një nyje limfatike të fryrë. Është e rëndësishme që të kontrollohet, sepse mund të jetë kancer, parazitë, ose thjesht ftohje e zakonshme!

Shkaqet e zakonshme të nyjeve limfatike të fryra:

Ftohjet e përbashkëta, fruthi, vaksina, dhe viruse të tjera të zakonshme, si dhe probleme më serioze, të tilla si herpes dhe HIV.
Sëmundja e gërvishtjes së maceve, tuberkulozi dhe sëmundjet e tjera bakteriale si dhe si sifilizi dhe klamidia
Histoplazmoza, kokcidiomiokoza dhe sëmundjet tjera kërpudhore
Toksoplazmoza dhe infeksione të tjera parazitare
Lupus, artriti reumatoid, dhe një numër i kushteve të tjera inflamatore.
Kanceri i mushkërive, limfomat, leuçemia dhe kanceret e tjera që lidhen me sistemin limfatik.