Kjo gruaja merr çdo vit në të njëjtën datë një tufë me lule, personi që ia dërgon është burri i saj i vdekur..

1273
0

Para se të vdiste, ai ishte kujdesur që gruaja e tij, të merrte dhurata për ditëlindjen e saj, kështu që ajo nuk do të ndihej vetëm. Historia emocionuese lidhet me Kayla Miller e cila ka rrefyer ndienjat e saj te cilat nuk gjen fjale ti pershkruaje.

“Unë mora për të dëshmuar një jetë të vërtetë P.S. Unë të dua. Këto lule u dorëzuan sot për një zonjë. Ato janë nga burri i saj që ka vdekur dy vjet më parë.

Çdo festë / ditëlindje që nga kalon, ajo merr lule, dhurata dhe bizhuteri nga ai.

Arsyeja që ai kishte marrë këtë vendim ishte që ajo të mos ndihej vetën në ditë të tilla kur të gjithë festojnë me njerëzit e tyre më të dashur”.

“Po e ndaj këtë histori jo vetëm sepse është mahnitëse dhe ngroh zemrën time, por për t’i treguar vajzave se dashuria e vërtetë është e vërtetë.

Ju nuk duhet të vendoseni për dikë sepse mendoni se nuk do t’ju dojë askush tjetër .
Ju nuk keni pse të ndiheni të tradhëtuar, të gënjyer ose duke u marrë nëpër gojë.

Ju jeni një çmim që duhet të fitohet dhe Ishtë dikush që do t’ju dojë përgjithmonë dhe madje.

Shpresoj që kjo të ndriçojë ditën tuaj dhe P.S. Unë të dua.”