Kjo eshte Italia me ngjyrat e rajoneve që nga e hëna 29 Mars

467
0

Nga e hëna 29 mars ngjyrat e Rajoneve kane ndryshuar përsëri. Toskana, Valle d’Aosta dhe Kalabria kthehen në të kuqe, ndërsa të martën Lazio do të promovohet në portokalli, i vetmi nga Rajonet që përmirëson pozicionin e tij.

Pothuajse 3 milion doza të vaksinës do të mbërrijnë në Itali midis të hënës dhe Pashkëve: më shumë në një javë sesa u dërguan në 45 ditë midis janarit dhe shkurtit. ‘Një ndryshim i vërtetë i ritmit’, thotë Komisioneri Figliuolo. Në ndërkohë, 9 milion doza të kryera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.