Kjo është historia e vërtetë e Himarës (Video)

689
0

Cila është historia e vërtetë e Himarës? Gjurmë shqiptare sjell sot në mbrëmje një dokumentar mbi këtë krahinë dhe të shkuarën e saj.

Simbolet e kastriotëve në kishën e vjetër peshkopale.

Çfarë shkruanin vetë himariotët në letrat e shekujve XV, XVI e me radhë.

Dokumente, dëshmi arkeologjike, momente historike e mjaft elemente të tjera do të zbardhin të vërtetat e kësaj krahine.

Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema.