Këto vogëlushe, sot janë dy motrat të njohura në Shqipëri, i njihni?

964
0

“Isha në kërkim të një fotografie për ta postuar në nder të ditëlindjes së saj dhe kuptova që ajo është në shumicën e fotografive të mia, gjë që është edhe në jetën reale.

Sara Hoxha ka mbushur sot 24-vjetorin e lindjes dhe nuk mund të mungonte një urim nga motra e saj, Lori.

Përveç imazheve të viteve të fundit, Lori ka zgjedhur edhe një postim nga fëmijëria për ta shoqëruar me një shkrim tepër emocionues:

“Isha në kërkim të një fotografie për ta postuar në nder të ditëlindjes së saj dhe kuptova që ajo është në shumicën e fotografive të mia, gjë që është edhe në jetën reale.

Asgjë në jetën time nuk është e sigurtë por ajo është dhe ajo duhet të gëzojë çdo ditë. Unë dua të sigurohem që të gjithë e dinë se sa mirënjohës jam për ta pasur sepse nuk do të jem në gjendje të kaloj jetën time pa të. Ne të dyja e dimë se gjërat nuk kanë qenë të lehta, por ajo sigurohet që unë të mos kaloj asgjë vetëm. Ajo është më e kujdesshmja dhe gjithmonë do të mundohet ti bëjë njerëzit të ndjehen të veçantë ndërsa i bën ata të qeshin duke qenë e vërtetë me ta. Ajo është mamaja më e mirë për djemtë e saj të vegjël dhe akoma gjen kohën për të organizuar udhëtimet e mia sepse le të jem e sinqertë, unë jam e humbur pa të.

Shpresoj që të mos më duhet të jetoj një ditë të vetme pa ty, Sara Hoxha shijo një vit tjetër të jetës mezi po pres të festoj me ty sonte dhe përgjithmonë”, shkruajti Lori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.