Këto janë zbulimet e fundit që po çmendin shkencën

595
0

Shkenca ende nuk ka vënë pikën e përfundimit të zbulimeve. Mundësitë e reja për hulumtim po vazhdojnë dhe si rezultat zbulime të reja vazhdimisht po ndodhin.

Arkeologjia po përdor të arriturat më të fundit të teknologjisë, falë të cilave ka pasur shumë zbulime interesante që njerëzimi kurrë nuk i ka ëndërruar, shkruan Bright Side.

Këto janë disa prej zbulimeve që kanë çuditur botën:

Truri i një dinosauri

Artikuj të punuar me dorë nga ushtarët e vijës së frontit gjatë luftërave prusiane, fushatave të Napoleonit dhe luftërave britanike në Afrikën e Jugut dhe Indi.

Mbetjet e njeriut më të lashtë në Tokë

Koleksionet sekrete të Claude Monet

Amerikanët vendas përdorën për të dekoruar dhëmbët e tyre 2.500 vjet më parë.

Një mumje brenda një statuje

Një pajisje me 3 priza – Enigmalith

Thesaret e pazakonshme 3,100-vjeçare kineze

Fytyra e rivendosur e një mbretëreshë peruane që jetonte 1200 vjet më parë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.