Keto jane Makinat me te shitura ne Itali ne 2017

1214
0

Klasifikimi i makinave me te shitura ne Itali per vitin 2017. 6 modele italiane dhe 4 te huaja
Edhe per kete vit panda konfirmohet si makina me e shitur ne Itali. Me 138.267 makinaina te shitura per 2017, makina e shtepise automobilistike Fiat konsiderohet makina me e dashur e italianeve.

1. Fiat Panda

2. Lancia Ypsilon


3. Fiat Tipo


4. Fiat 500


5. Renault Clio


6. Citroen C3


7. Fiat 500X


8. Fiat 500L


9. Volkswagen Golf

10. Ford Fiesta