Këto 6 truke në makinën tuaj do t’ju ndihmojnë të reduktoni shpenzimet e karburantit

569
0

Përdorimi i rregullt i makinave, sjell shpenzime të konsiderueshme karburanti. Por në fakt me disa truke ju do të vini re se ju do të harxhoni shumë më pak karburant se sa harxhonit më parë.

Truket e mëposhtme do t’ju ndihmojnë që jo vetëm të reduktoni shpe

nzimet e larta të karburantit por edhe ato të mirëmbajtjes.

1.Mos e shtypni gazin me gjithë këmbën tuaj


2.Kur keni për të bërë rrugë të gjatë vendosni kontrollin autopilot

3.Ndërroni filtrat e dhe vajin në kohën e duhur

4.Fikni kondicionerin

5.Hiqni peshat e panevojshme nga makina juaj

6.Monitoroni presionin e gomave

/tvscan/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.