Keshilla e eksperteve per Lotarine Amerikane, kete vit mos aplikonit ne keto dy periudha..

2253
0

Diten e sotme ne oren 18:00 nisin aplikimet per Lotarine Amerikane DV-2022. Per ata qe e kryejne vete aplikimin, ai kryhet vetem nje here prandaj duhet te siguroheni qe e keni kryer mire ate.

Nga pervoja e viteve te meparshme eshte vene re se 2-3 ditet e para si dhe ditet e fundit te periudhes se aplikimit, kane qene shume te ngarkuara dhe sistemi shpesh here eshte bllokuar gjate kryerjes se aplikimit duke krijuar konfuzion.

Prandaj qe kjo gje te mos ndodhe, eshte mire qe te evitohen keto dy periudha pra shmangni 2-3 ditet e para dhe ditet e fundit te aplikimit. Per me shume keshilla na ndiqni ne facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.