Kerkoi të martohej për letra në Angli, kontrata që i jep vajza e ka shokuar

1248
0

Të gjithë shqiptarët e dinë tashmë sagën e sakrificave të emigrantëve, sidomos në Angli, për të përfituar nënshtetësinë e huaj.

Kjo është kopja e kontratës martesore ndërmjet një shqiptari dhe një shtetase polake në Angli dhe duhet thënë se kushtet janë shumë interesante.

“Përshëndetje JOQ! Për të gjithë ata që kanë dëshirë të vijnë në Angli, shkoni se çfarë heqim që të marrim letrat. Kjo është një kontratë që të detyron “gruaja” ta firmosësh në mënyrë që të sigurohet se nuk po martohesh për letra. Një shok i imi këtu do që të bëjë letrat me polake dhe i ka kërku ta firmosë këtë dhe ai pranoi ta firmoste vetëm që të merrte letrat”, përfundoi qytetari.

Pra, nëse jeni kurioz se çfarë iu pret me një zgjidhje të tillë, lexojini me kujdes kushte se ndoshta mund t’u duken të lehta.