7 punët më të paguara të cilat kryhen nga shtëpia

851
0

Punët më të paguara të cilat gjithashtu mund të bëhen dhe nga shtëpia janë të rezervuara për elitën e teknologjisë.

Ka mjaft industri të tjera që kërkojnë të kompensojnë punëtorët e tyre me lehtësimin e të punuarit nga shtëpia.

FlexJobs, një shërbim online i specializuar për punët nga shtëpia kohët e fundit analizoi nëpërmjet listës së pagesave punët më të mirëpaguara që kryhen nga shtëpia.

Hidhini një sy listës së mëposhtme:

1.Menaxher Projektesh

2.Inxhinier i sistemeve të larta

 

3.Kryellogaritar

4.Analist i lartë biznesi

5.Analist i marketingut digjital

6.Biolog i kërkimeve molekulare

7.Dizenjues produktesh