Sanksionet e BE dhe SHBA: Putin fut në ankth të gjithë botën/ Jep urdhrin e papritur: Bëhuni gati! Bërthamore…

35
0

Putin ka urdhëruar forcat e parandalimit bërthamor të Rusisë që të jenë në gatishmëri të lartë.
Putin ka urdhëruar komandën ushtarake që të vendosje në lëvizje këto forca pas deklaratave agresive të vendeve të NATO-s, raporton Reuters.

Putin ka paralajmëruar vendet e huaja që të mos ndërhyjnë në pushtimin e tij të vazhdueshëm të Ukrainës, duke thënë se kjo mund të çojë në “pasoja që nuk i kanë parë kurrë duke përdorur armët bërthamore”. 
Kryeministri shqiptar Edi Rama ka dalë kundër Rusisë por të gjithë ndodhemi nën ethet e mendjes djallëzore të Putinit që po paralajmëron se ditët në vijim mund të përdorë armën bërthamore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.