Këngëtari Sherif Merdani i sëmurë dhe me paterica voton që në mëngjes: “Ja ç’më bëri Erion Veliaj”

1315
0

Një nga votuesit e parë në kryeqytet ka qenë edhe këngëtari i njohur Shefi Merdani. Ndonëse në gjendje jo të mirë shëndetësore, ai i është drejtuar që në mëngjes qendrës së votimit 18.30-1 në Shkollën Kushtrimi i Lirisë për të ushtruar të drejtën e tij të votimit.

“Isha me pat erica. Erion Veliaj më ngriti në këmbë . Sot duhet të votojë çdo njeri që e do këtë vend”, tha Merdani. Sherif Merdani është këngëtar, i përndjekur dhe diplomat shqiptar nga Shqipëria.

Merdani është këngëtar i madh shqiptar i muzikës së lehtë. Ka kënduar sidomos këngë të kompozuara nga Kastriot Gjini.

Pas Festivalit shumë të bukur të 11-të ai, si edhe disa kolegë të tij, përfundoi në bu rg, ku vuajti d ënimin për 16 vjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.