Këmbimi valutor 13 dhjetor/ Cfarë ndodhi sot me monedhat e huaja..

272
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 94.3 lekë dhe shitet me 95.6 lekë.

Euro do blihet me 101.8 lekë dhe do shitet me 103 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 107.4 lekë dhe do shitet me 108.7 lekë.
Ndërkohë paundi britanik sot në tregun shqiptar do blihet me 118.2 lekë dhe do shitet me 119.7 lekë.