“Ke ik për lesh”/ Rama përplaset me qytetarët për rritjen e çmimeve…

6
0

Kryeministri Rama sot ka dalë në terren për të parë se si zbatohet vendimi i bordit për përcaktimin e çmimeve të shportës ushqimore. Por kreu i qeverisë është përplasur me disa qytetarë që kërkojnë uljen e çmimeve.

Qytetari: “Ke ikur për lesh Zoti Rama në bazë te rogave duhen të jenë dhe çmimet”. 

Përgjigjet Edi Rama: “Në komunizëm kështu thuhej, por në kapitalizëm çmimet i vendos tregu, ndërkohë që në kushtet e një situate të pazakonshme kur çmimet rriten nga lufta, detyra jonë është të frenojmë abuzimet se vetë rritjes së çmimeve nuk ka cfarë i bën Shqiperia, kur e tere bota nuk i bën dot asgjë”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.