Kafja esëll, ja çfarë shkakton në shëndetin tuaj

474
0

Kafja esëll ka efekte negative për shëndetin tuaj. Konsumimi i saj esëll me stomakun bosh mund të shkaktojë gastrit.

Gjithashtu duhet të keni parasysh se konsumimi i ushqimit pas kafesë nuk ka asnjë efekt të shëndetshëm për ju. Por, edhe nëse konsumoni ushqim pas kafes menjëherë, prapë do t’i ndjeni përzierjet e stomakut.

Gjithashtu, nëse kafja pihet pa ngrënë zgjeron mundësitë që të ju rritet kolesteroli, dhe si përfundim i gjithë kësaj është se konsumimi i kafes pa ngrënë është gjë e keqe për barkun./Living/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.