Ju tregoj çfare ndodh brenda Spitalit “Shefqet Ndroqi”

2335
0

Nga Etleva Bendo Ka kohë që flitet per t merrin që ndodh nëpër spitale! E dimë që atje i çojmë vet të sëmuret tanë, pasi të mjekohen në spitale private paguan qimet e kohës, apo kjo metoda e re të vijnë mjekët në shtëpi 4 ditë 50000 lekë shërbim e ngrihesh në këmbë!

Unë disponoj foto nga të sëmurë aty brenda të intubuar dhe paintubuar! E dini që ata mjek dhe infermier i zhveshin si fëmijë, i ndërrojnë se as nevojat personale si bëjnë dot! E dini që i mjekojnë pa asnjë lek nën dorë për herë të parë, dhe pa i njoftuar pacientet ikni blini këto ilaçe vet! E dini që ushqehet mirë aty po nëse nuk të pëlqen e merr edhe nga jashtë!

E dini që kush është mirë dhe do mban telefonin, dhe ju siguroj që këta të sëmurë nuk duan as të flasin në telefon me njeri! Mbas shumë përpjekjeve arritëm të komunikonim dhe ti jepnim forcë njeriut tonë! Biles gjithë kohës kemi qenë me kamera dhe kemi folur edhe me stafin mjekësor! E dini që ata mjekë dhe infermierë meritojnë gjithë respektin dhe mbështetjen tonë se e dimë mirë që kanë lënë familjet për një rrogë të qelbur!

E dimë që ka një mijë e një probleme ky vend dhe shërbimi mjekësor në Shqipëri, ama kur vetë atje për Koronën ata të bëjnë maximunin tjetrën e ka në dorë Zoti dhe Ti sesa forcë i jep vetes! Boll abuzuat se është mëkat për mjekët dhe infermierët!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.