Ju kujtohet Sulo tek “Lulëkuqet mbi mure”? Shikoni si duket sot

570
0

Portalet kanë sjellë në vëmendje një nga filmat më te bukur te atyre viteve “Lulëkuqet mbi mure” dhe veçanërisht protagonistin, Sulon.

Roli i tij luhet nga Krenar Arifi, që nuk e ndoqi rrugën e kinematografisë. Një foto e tij ka qarkulluar në rrjet për të shuar kuriozitetin e gjithë atyre që thonë: Si duket sot Suloja?

Informacioni në rrjet është i cunguar dhe për fat të keq Arifi duket të mos jetë shumë familjar me rrjetet sociale për të marrë ndonjë detaj a foto më shumë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.