Ju bëhen gishtat kështu kur i fusni në ujë? Tregon diçka tronditëse

42931
0

Me ane te disa gjesteve te thjeshta, apo dhe veprimeve qe shpesh kalojne pa u vene re nga ana jone. mund te mesojme shumë për shëndetin tone.

Mund t’ju duket e habitshme, por një gotë ujë zbulon shumë gjëra për organizmin tuaj, që mund të mos e keni menduar më parë.

Mbushni një gotë me ujë të ftohtë. Zhysni në të majat e gishtav e të dorës dhe lërini për 30 sekonda. Kjo do t’ju tregojë nëse jeni të shëndetshëm apo keni probleme shëndetësore. Nëse gishtat tuaj marrin një ngjyrë të bardhë në blu, atëherë ju keni probleme me qarkullimin e gjakut.
Kështu, kjo tregon se ndryshimi i temperaturës mund të shkaktojë probleme me enët e gjakut në gishta, veshë dhe hundë.

Si rezultat, këto pjesë të trupit nuk kanë gjak të mjaftueshëm dhe mund të ngurtësohen. Problemet e qarkullimit mund të shkaktohen nga mpiksjet e gjakut që mund të jenë shumë të rrezikshme. Ato mund të arrijnë zemrën ose mushkëritë dhe të bëhen potencialisht vdekjeprurës.