Jo vetëm mjekët dhe infermierët, kompanitë në Danimarkë po punësojnë edhe punëtorët e rinj..

647
0

Nuk janë vetëm mjekët dhe infermierët që po ikin drejt Gjermanisë. Kompani ndërtimi në Danimarkë dhe vende të tjera të Europës Veriore, po kërkojnë të rekrutojnë në Shqipëri punëtorë të rinj për sketorin e ndërtimit, ku tregu ka etje për krahë pune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.