Jim Belushi hap lokal në SHBA, i vendos emer shqiptar

448
0

Aktori i njohur me origjine shqiptare Jim Belushi, nuk e ka fshehur asnjëherë prejardhjen e tij.

Së fundmi sipas disa portaleve, ai ka hapur një lokal në Oregon, SHBA, ku ka dhe fermën e tij.

Por e veçanta e këtij lokali, është emri që i ka vendosur, një emër tipik shqiptar.

“Engjëll Cafe”, e ka quajtur aktori, duke treguar kësisoj se nuk i ka harruar rrënjën shqiptare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.