Jeta seksuale në çift është zbehur? Ja disa nga shkaqet e mundshme…

126
0

Duke pasur parasysh se si kultura popullore i portretizon burrat, dikush mund të pyesë veten pse, disa burra mund të mos duan seks. Megjithatë, kjo nuk është aspak e pazakontë, aspak. Ka shumë arsye për këtë rënie të dëshirës seksuale tek burrat e martuar dhe ato janë komplekse dhe të ndërthurura reciproke.

Humbja e tërheqjes

Shumica e grave, kur bashkëshortët e tyre nuk duan më të bëjnë seks me ta, hidhen në përfundimin se ato nuk janë më tërheqëse. Edhe pse, siç do të diskutojmë pak më vonë, kjo mund dhe shpesh ka shkaqe të tjera, ky është gjithashtu një shqetësim i vlefshëm. Megjithatë, mos bini menjëherë në dëshpërim.

Pasiguri

Pyesni veten, “Pse e ka ndaluar seksin me mua?” Shumë gra, burrat e të cilave gradualisht ndalojnë së shprehuri interes për të bërë seks ose ndalojnë seksin me ta, raportojnë se kishte shenja gjatë rrugës. Ata ndoshta nuk ishin aq seksualë që nga fillimi. Ose dukeshin tepër të pasigurt në shenjën më të vogël të mosmiratimit nga e dashura e tyre e atëhershme.

Ai është i lodhur ose i shqetësuar

Ndonjëherë, ai nuk dëshiron seks sepse thjesht nuk i pëlqen të bëjë seks. Ndonjëherë ai është i lodhur ose i shqetësuar me gjëra të tjera dhe nuk dëshiron të përfshihet. Kur kjo të ndodhë, mund të jetë më mirë t’i jepni burrit tuaj pak kohë për veten e tij.