“Jam konsull i Shqipërisë”, shqiptari tenton të mashtrojë policinë italiane, por ja si e pëson..

1290
0

Një i ri 31-vjeçar shqiptar është ndaluar nga policia italiane, pasi bëri deklarim të rremë.

Ai tha se ishte konsull i Shqipërisë por në kohën e identifikimit nga efektivët ka rezultuar se nuk ishte e vërtetë.

I riu u ndalua të hënën pasdite, rreth orës 6 pasdite, përmes Bolonjës, në kryqëzimin me përmes Sillaro, ku ishte vendosur një pikë kontrolli. Gjithçka filloi kur policia ndaloi një “Opel” që shfaqte një lloj pllake plastike në xhamin e përparmë që mund të sugjeronte se ishte një konsol.

Në atë moment, u kërkuan dokumente specifike, të tilla si pasaporta diplomatike, e cila mund të vërtetonte statusin, por i riu prodhoi dokumente që nuk kishin asnjë lidhje me autoritetin konsullor. Agjentët kapën pllakën e plastikuar dhe raportuan subjektin në Prefekturë për “uzurpim të titujve të nderit” për shkelje administrative.