Ja çfarë ndodh saktësisht kur baballarët lihen vetëm me foshnjat e tyre (FOTO)

449
0

Çdo prind ka stilin e vet prindëror, por pothuajse të gjithë baballaret kanë të njëjtën ide kur është fjala për t’u kujdesur për fëmijën e tyre.

Nëse nënat janë shumë mbrojtëse dhe të zhytura në mendime, baballarët me sa duket nuk u intereson shumë, për aq kohë sa fëmija është duke fjetur dhe duke ngrënë mirë, edhe duke perdorur metoda te cuditshme.

Kjo listë e fotografive qesharake të baballarëve që përpiqen të kujdesen për foshnjat e tyre do tju bejne te qeshni me te madhe.

1.Kur babai nuk e kupton se ai e mbështet këmbën e tij siper kokës së djalit.

2.Kur nëna i kërkon burrit të saj të këndojë një ninullë në foshnjën e tyre, por ai është ai përfundon duke fjetur

3. Ai mund të fleje i qete nese lidh këmbën e fëmijës së tij në mënyrë që ai të mos bjerë nga shtrati. Një ide gjeniale

4. Nëse fëmija refuzon te haje, përdorni këtë menyre.

 

5. Nese nuk keni nje mbeshtetese mausi perdorni prapanicen e foshnjes tuaj.

 

6. Sakrifica e babait për princeshen e tij të vogël duke i krijuar kushte per tu lekundur.

 

7. Një mënyrë krijuese e një babai që luan dhe kujdeset njekohesisht për fëmijën e tij.

 

 

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/