Italianja nga Bergamo që jeton në Shqipëri dhe flet shqipen si shqiptare: Ja cfarë nuk më pëlqen në Shqiperi..

1443
0

Roberta Zaninoni eshte nje italiane nga Bergamo e cila ka ardhur ne Shqiperi familjarisht para 10 vitesh. Ajo ishte nje prej te ftuarve te emisionit Opinion me temen Të huaj që flasin shqip!

Ajo tha se vajza e saj eshte lindur dhe rritur ketu dhe kritikon te emen e saj se ajo nuk e flet mire shqipen.

Roberta tregoi dhe per jeten e saj te re ne Shqiperi duke folur nje shqipe gati perfekte.

Me shume ne videot me poshte:

Ja cfare num me pelqen ne Shqiperi tregon ajo