Italia ne lockdown për Pashkë, kufizime të reja nga 15 marsi, 11 rajone të kuqe duke filluar nga e hëna..

1149
0

Ndërsa kuota e 200 mijë vaksinave në një ditë të vetme është tejkaluar, kufizimet dhe ndalimet po rriten kudo. Rajonet që do të qëndrojnë ose do të bëhen të kuqe nga e hëna duhet të jenë 11 transmeton shqiptari.net:

Trentino Alto Adige, Basilicata, Campania, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Lombardia, Piemonte, Veneto, Toskana dhe Marche.

Nga 3 deri në 5 Prill e gjithë Italia do të jetë në zonën e kuqe, prandaj duke përfshirë të hënën e Pashkëve dhe Pashkëve, kur, megjithatë, një vizitë në ditë do t’u lejohet të afërmve në të njëjtin rajon. Kufizimet e reja anti-Covid do të jenë të vlefshme nga 15 Mars deri më 6 Prill.

Ndërkohë, ISS konfirmon për të gjashtën javë radhazi një përkeqësim të nivelit të përgjithshëm të rrezikut: kujdes intensiv mbi pragun kritik.

Pashkët dhe e hëna e Pashkëve në mbyllje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.