Itali/ Sa do të zgjasë përdorimi i Green pass? Ja përgjigja e ekspertit të shëndetësisë

3
0

Nënsekretari i Shëndetësisë Andrea Costa tha për ANSA se zvogelimi apo rishikimi i perdorimit te Green pass mund te jete i mundur ne vitin qe vjen.

“Do të jetë e mundur të rishikimi dhe ndoshta të zvogëimi i aplikimit aktual të Green pass me fillimin e vitit të ri nëse të dhënat epidememologjike Covid-19 vazhdojnë të tregojnë një prirje përmirësuese, por një vlerësim më i saktë do të bëhet në muajin dhjetor njëkohësisht me skadimin e gjendjes së jashtëzakonshme që shpresojmë se do të përfundojë “. /shqiptari.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.